Programma

Wie gaat er dit jaar met de trofee naar huis?

Beste Golfers,

We zijn er klaar voor. Hierbij informatie voor de deelnemers aan het 20ste Gemert-Bakelse golfkampioenschappen!

Het programma ziet er als volgt uit.

De wedstrijdtafel is vanaf 09.00 uur bezet en jullie worden verwacht uiterlijk om 9.30 uur aanwezig te zijn. Dit wordt de start van wat een prachtige golfdag zal gaan worden!

Bij binnenkomst graag melden bij de wedstrijdtafel en hier wordt dan ook de flightindeling bekendgemaakt. Tevens krijgt u een muntje voor koffie, thee of een drankje naar keuze.

Om 10.00 uur starten de eerste flights vanaf hole 1 van de Championship Course en hole 1 van de Executive Course. U dient 5 minuten voor de starttijd op de T-box aanwezig te zijn. Tijdens deze golfdag dient u zelf te zorgen voor een lunchpakket.

Na de golfronde wordt u verzocht om zo snel mogelijk de score in te voeren in de zuil of in de app. Daarna is er gelegenheid om te douchen en aansluitend te socializen onder het genot van een drankje. Tussentijds zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zal bekend worden wie de nieuwe golfkampioenen van Gemert-Bakel zijn!

Om 17.30 uur kunnen we genieten van een heerlijke BBQ. We zijn er niet alleen klaar voor, maar hebben er ook zin in om er wederom een heerlijke golfdag van te maken.

We zien elkaar komende vrijdag 29 september!!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van de stichting Gemert-Bakelse Golfkampioenschappen,

Eddy Filon,

Ingeborg van Rooij,

Ronald Pieters,

Ruud Oude Griep.

 

Voor verder info zie onze website https://www.gemertbakelgolf.nl/sponsoren/ met daarin ook een volledig overzicht van alle sponsoren.

De winnaars van 2022, Ingeborg en Sander.
Groepsfoto deelnemers 2023
Gezellig borrelen op het terras.
Hole 18 Championship Course
Bestuur en organisatie. vlnr Eddy Filon, Ronald Pieters, Ingeborg van Rooij en Ruud Oude Griep.